Zorg Advies Punt

Hoe regel ik mijn thuiszorg? Wanneer krijg ik een indicatie? Hoe vraag ik Tafeltje Dekje aan? Of hoe zien de kamers in De Wittenberg eruit? Zomaar wat vragen waar u wellicht antwoord op wilt hebben. Het Zorg Advies Punt (ZAP) van Wittenbergzorg helpt u graag verder.

Wittenbergzorg biedt in zorgcentrum De Wittenberg in Haaften verpleeghuiszorg in kleinschalige en huiselijke woonomgevingen, specifiek voor mensen met dementie of lichamelijke ondersteuningsvragen. Zes woongroepen zijn gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Het uitgangspunt in De Wittenberg is wonen en leven zoals thuis. Uw wensen en voorkeuren vormen het uitgangspunt van onze persoonlijke zorg en worden vastgelegd in een zorgleefplan. Met een kleinschalige woonomgeving refereren we aan een gezinshuishouding waar u uzelf kunt zijn en zich thuis voelt. Uw inbreng en betrokkenheid en die van uw familie zijn essentieel.

Met een kleinschalige woonomgeving refereren we aan een gezinshuishouding waar u uzelf kunt zijn en zich thuis voelt. Uw inbreng en betrokkenheid en die van uw familie zijn essentieel.