Wonen met zorg

Gaat zelfstandig wonen niet meer? Dan bent u van harte welkom om bij Wittenbergzorg te wonen met zorg. U voelt het als u bij ons over de drempel stapt: warmte en waardigheid is niet voor niets onze slogan. Onze medewerkers, vrijwilligers en bewoners komen uit de omgeving. Dat ervaart u aan de sfeer, de samenhorigheid en de aandacht voor elkaar.

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt. Daarom is ons uitgangspunt: wonen en leven als thuis, met ervaren en deskundige zorgmedewerkers om u heen. Als bewoner krijgt u een EVV’er (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende). Die is uw aanspreekpunt en stelt samen met u een zorgleefplan op. In dit plan staan uw wensen en mogelijkheden centraal. Het vormt het uitgangspunt van onze zorg op maat.

Zorg voor elkaar

Onze visie past bij de protestants-christelijke achtergrond van onze organisatie: zorg voor elkaar. Met familie, buren, mantelzorgers, medewerkers en cliënten. Samen organiseren we de zorg zo dat u continu de beste zorg ontvangt. Persoonlijk en passend, met oog voor uw welzijn. Daarom bieden we volop mogelijkheden voor sociaal contact en ontspanning met ons activiteitenprogramma.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd of u voor wonen met zorg in aanmerking komt? Neem contact op met ons Zorg Advies Punt voor meer informatie. Ook bent u van harte welkom voor een kennismaking in zorgcentrum De Wittenberg in Haaften.