Restaurant de Gastenhof

In De Wittenberg in Haaften bevindt zich restaurant de Gastenhof. Een plek waar gezelligheid en ontmoeting centraal staat. Van bewoners met familie tot inwoners uit Haaften en omstreken: bij de Gastenhof is iedereen welkom voor een kopje koffie, lunch of warme maaltijd. Elke dag (maandag t/m vrijdag) serveren de koks een ander driegangenmenu. Laat u verrassen!

Reserveren en welzijnspas

Het is fijn als u zich vooraf opgeeft voor een maaltijd. Dit meldt u via de receptie van Wittenbergzorg: 0418-594900. U kunt bij ons ook een welzijnsabonnement afnemen. U ontvangt dan een welzijnspas. Deze pas geeft u verschillende rechten en voordelen bij het bezoeken van restaurant de Gastenhof (dit geldt zowel voor de bewoners als voor hun bezoek) en bij deelname aan activiteiten in De Wittenberg of in ons steunpunt in Waardenburg.

Activiteiten

De Gastenhof is meer dan een restaurant. Het is ook de locatie voor een gevarieerd programma aan activiteiten voor bewoners van de appartementencomplexen en mensen uit de omliggende omgeving. Het programma is gebaseerd op wensen van de deelnemers. Ontspanning, creativiteit, welbevinden en sociaal contact staan voorop. Lees hier meer over op de pagina dagbesteding.