Vrijwilligerswerk

Wij zijn Wittenbergzorg. Een protestant-christelijke zorginstelling met een woonzorgcentrum in Haaften en Zorg aan Huis in de West-Betuwe. Warmte en waardigheid. Dat is wat wij onze ouderen graag willen geven. Wil jij daar een aantal uren in de week aan bijdragen?

Wat doe je als vrijwilliger?

Wittenbergzorg is regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Je verricht taken die niet direct met de verzorging te maken hebben. Bijvoorbeeld het schenken van koffie en thee, helpen bij de activiteitenbegeleiding, bustochten en festiviteiten en het rondbrengen van maaltijden. Sommige vrijwilligers bezoeken bewoners die daar prijs op stellen.

Bijeenkomsten en cursussen

Ter ondersteuning van het vrijwilligerswerk organiseert Wittenbergzorg regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten. Daar worden vragen en actuele onderwerpen besproken. Indien nodig volg je een korte cursus, bijvoorbeeld over dementie.

Verzekering

Voor de vrijwilligers is een collectieve WA-verzekering afgesloten. Je verricht je werkzaamheden op basis van een vrijwilligersovereenkomst.

Interesse

We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor allerlei taken op verschillende dagdelen en afdelingen; als gastvrouw, bij de receptie, de dagbesteding of als chauffeur van de rolstoelbus. Wil je direct meer weten? Neem dan contact op met Chantal van Essen, telefoon: 0418 – 59 49 00 of e-mail: cvessen@wittenbergzorg.nl.