Vakantiewerk

Wil jij geld verdienen in je vakantie en ook écht iets betekenen voor een ander? Dan kun je bij Wittenbergzorg van alles doen. Je verzorgt onze bewoners en cliënten, houdt hun woonruimte netjes, kookt en eet met hen of doet samen spelletjes. En omdat jij inspringt, kunnen onze medewerkers genieten van hun welverdiende vakantie.

Wie wij zoeken

Ben jij een flexibele, zelfstandige jongere en hou je van aanpakken? Ben je beschikbaar in de maanden juli en augustus? Dan zoeken we jou! Kom ons team versterken als:

  • Huishoudelijk medewerker: je maakt de leefruimte van de bewoners van De Wittenberg schoon (woon- en slaapkamer, keuken, badkamer en toilet). Elke week krijgen deze ruimtes een opfrisbeurt.
  • Zorgmedewerker: je helpt bij de dagelijkse verzorging van de kamers van onze bewoners. Samen met het verzorgend personeel ga je langs de kamers en help je bij de ochtendroutine. Denk aan opruimen, gordijnen opentrekken, bed opmaken, kussens opschudden, even een doekje ergens langs.
  • Helpende, helpende plus, verzorgende: je volgt een zorgopleiding of hebt die al afgerond. Je helpt bij de zorg aan de bewoners.
  • Activiteitenbegeleiding: je helpt bij het bieden van een zinvolle dagbesteding aan thuiswonende (en beginnend dementerende) ouderen. Zij komen naar De Wittenberg in Haaften voor dagbesteding, bijvoorbeeld samen bakken, geheugentraining, een spel, een rondje fietsen, o.i.d. Hiervoor is ervaring en/of het volgen van een relevante opleiding van belang.
  • Woonbegeleiding: je bent ondersteunend op de huiskamers van de afdelingen tijdens de maaltijden en koffiemomenten, je houdt een oogje in het zeil en biedt de bewoners activiteiten aan.

Meer informatie of solliciteren

Wil je eerst meer weten? Mail, bel of app met Tamara Wetzels, medewerker P&O, tel. (06) 82 29 92 01 of twetzels@wittenbergzorg.nl. Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Direct solliciteren? Stuur een berichtje of je cv naar vacature@wittenbergzorg.nl.