Vakantiewerk

Wil jij geld verdienen in je vakantie en ook écht iets betekenen voor een ander? Dan kun je bij Wittenbergzorg van alles doen. Je verzorgt onze bewoners en cliënten, houdt hun huis netjes, kookt en eet met hen of doet samen spelletjes. En omdat jij inspringt, kunnen onze medewerkers genieten van hun welverdiende vakantie.

Wie wij zoeken

Ben jij een flexibele, zelfstandige jongere en hou je van aanpakken? Ben je beschikbaar in de maanden juli en augustus? Dan zoeken we jou! Kom ons team versterken als:

  • Huishoudelijk medewerker: je maakt de leefruimte van de bewoners van De Wittenberg schoon (woon- en slaapkamer, keuken, badkamer en toilet)
  • Zorgmedewerker: helpende, helpende plus, verzorgende, woonbegeleider. Voor deze vakantiebanen verwachten we dat je een zorgopleiding volgt of die al hebt afgerond.
  • Keukenhulp: helpen bij het klaarmaken van de maaltijden, het afwassen en het schoonhouden van de keuken en keukenapparatuur
  • Activiteitenbegeleider: je helpt bij het bieden van een zinvolle dagbesteding aan thuiswonende (en beginnend dementerende) ouderen. Deze activiteiten worden georganiseerd in de Bloemenhof (ruimte van de dagbesteding) in De Wittenberg in Haaften. Bijvoorbeeld samen bakken, geheugentraining, een spel, een rondje fietsen, o.i.d.

Solliciteren?

Voor juli en augustus 2023 hebben wij voldoende mensen. Van harte welkom in de zomer van 2024! Mail, bel of app naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@wittenbergzorg.nl.