"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Appartementen

Verzorgd en beschermd wonen wordt geboden in Zorgcentrum De Wittenberg te Haaften. Hier zijn 60 plaatsen. Deze plaatsen betreffen zowel somatische als psychogeriatrische zorg. Tevens is op deze locatie kortdurende opname mogelijk.
Lees informatie over de inrichting van de appartementen

 

Direct aanpalend aan De Wittenberg bevinden zich 3 complexen met zorgwoningen. Hoekland, Kempkeshof en de woningen aan de Schoolstraat. In deze woningen verleent  Wittenbergzorg zorg en maken de huurders gebruik van onze dienstverlening.

 

Wittenbergzorg biedt verder diensten zoals alarmering en een welzijnspas die voordeel geeft.

 

Over onze zorg en dienstverlening leest u veel meer op onze website: www.wittenbergzorg.nl en in onze algemene brochure, flyers en folders. Deze kunt u op de website downloaden of via de receptie aanvragen of door te bellen met ons Zorgadviespunt en te vragen naar de zorgadviseur. Zij is te bereiken via ons hoofdtelefoonnummer: 0418-594900.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!