"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Aanleunwoningen

Zelfstandig wonen met zorg, dienstverlening en activiteiten om de hoek

De bewoners van de aanleunwoningen Hoekland, Kempkeshof en de appartementen aan de Schoolstraat kunnen gebruik maken van onze diensten, waarvan de meest bekende de alarmopvolging is. Dat geeft namelijk een heel prettig en veilig gevoel.

Maar er zijn meer voordelen. Zo kunnen deze bewoners in Wittenbergzorg terecht voor een heerlijke warme maaltijd en kunnen zij bijvoorbeeld ook de was door ons laten verzorgen.

Hiervoor hebben we verschillende serviceabonnementen samengesteld, afhankelijk van het adres van de aanleunwoning. 
Download de brochure over wasverzorging

Hier vindt u het serviceabonnement voor de woningen van Hoekland. We willen u daarbij ook attenderen op de voordelen van onze welzijnspas.
Hier vindt u het serviceabonnement voor de woningen van Kempkeshof. We willen u daarbij ook attenderen op de voordelen van onze welzijnspas.
Hier vindt u het serviceabonnement voor de appartementen aan de Schoolstraat. We willen u daarbij ook attenderen op de voordelen van onze welzijnspas.

Hier vindt u het aanmeldformulier van de welzijnspas.
Hier vindt u onze tarievenlijst 2020.

Zorgverleningsovereenkomst

In deze link vindt u de Zorgverleningsovereenkomst.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!