"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt."

Maaltijdservice / Tafeltje Dekje

Wilt u zich regelmatig laten verwennen door een heerlijke en ambachtelijk bereide maaltijd? Wij hebben een eigen maaltijdservice: Tafeltje Dekje, rechtstreeks uit de eigen Wittenbergkeuken. Deze maaltijden á € 7,80 (prijspeil jan 2018) worden ook thuis bezorgd. Meer informatie hierover kunt u vinden in deze brochure.

Natuurlijk bent u ook van maandag tot en met vrijdag welkom om samen met onze bewoners en andere 'eters' te komen eten in De Wittenberg. Wilt u zich opgeven? Aanmeldingen horen wij graag via de receptie van Wittenbergzorg: 0418-59 49 00

Lukt boodschappen doen niet meer? Probeer de online supermarkt.

Voor senioren kan het doen van de wekelijkse boodschappen een hele opgave zijn. Steeds meer kleine/lokale supermarkten sluiten de deuren. Daarom zijn ouderen al gauw toegewezen op de grotere supermarkten. Veel ouderen hebben moeite met het vinden van hun boodschappen. Daarnaast is het een heel karwei om alle zware boodschappen weer mee naar huis te nemen. Een uitkomst kan dan de online supermarkt zijn.

Online kunnen ouderen op hun gemak de boodschappen in hun virtuele winkelmandje leggen. Daarnaast worden de boodschappen afgeleverd op een moment dat hen uitkomt. Veel bezorgdiensten bezorgen tot in de keuken. Als oudere hebt u dus nergens meer omkijken naar. U hoeft de boodschappen alleen nog maar in de voorraadkast, koelkast of diepvries op te bergen.

De voordelen van online boodschappen doen

  • Niet meer hoeven tillen aan zware boodschappentassen
  • Boodschappen doen waar en wanneer u wil, ook buiten de openingstijden
  • Het bespaart u een hoop tijd en energie
  • Minder (dure) impulsaankopen. Online bent u bewust wat u uitgeeft
  • Snel bezorgd, tot in de keuken
     

Welke supermarkten bezorgen er hier?

Welke supermarkten bezorgen er in de gemeenten Neerijnen, Geldermalsen en Lingewaal? Boodschappenspot.nl zocht het uit en vatte het een en ander samen. Albert Heijn, Jumbo en Coop zijn alle drie goed vertegenwoordigd in deze gemeenten. In een groot deel van de regio bezorgen zij de boodschappen al aan huis. Ga naar Boodschappenspot, en bekijk welke supers er op uw specifieke locatie bezorgen.

Albert Heijn

Minimum bestelbedrag €70
Kosten voor bezorging aan huis: vanaf €3,95
Kosten afhalen in winkel: vanaf €1,50

Pluspunt: Enorm groot assortiment, ruime keuze in bezorgmomenten, nauwkeurige bezorging

Minpunt: Hoog minimaal bestelbedag (€70). Tip: gebruik een voucher voor gratis bezorging.

Jumbo

Minimum bestelbedrag €50

Kosten voor bezorging aan huis: vanaf €6,00

Kosten afhalen in winkel: vanaf €1,95

Pluspunt: Veel pick-up points, over het algemeen goedkoop

Minpunt: Webshop voor ouderen niet erg gebruiksvriendelijk

Coop

Minimum bestelbedrag €40

Kosten voor bezorging aan huis: vanaf €4,95

Kosten afhalen in winkel: vanaf €2,99

Pluspunt: Prettige webwinkel, de lokale Coop bezorgt de boodschappen zelf

Minpunt: Online assortiment nog beperkt

Kookt u niet meer zelf? Kies dan voor een maaltijdservice of tafeltje dekje

Online boodschappen doen is niet perse een uitkomst voor alle ouderen. Sommige ouderen kunnen niet meer zelf koken, en anderen vinden het heerlijk om een goede maaltijd voorgeschoteld te krijgen. In dat geval is de maaltijdservice / tafeltje dekje service van Wittenbergzorg een uitkomst voor u. Deze maaltijden kosten €7,80 (prijspeil jan 2018), en worden rechtstreeks uit de keuken van De Wittenberg geleverd. U ontvangt dan een voorgerecht, nagerecht en een bijpassend bijgerecht. De maaltijden kunnen warm worden aangeleverd zodat u direct aan tafel kunt, maar u kunt er ook voor kiezen om het zelf op te warmen met de magnetron.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons ZorgAdviesPunt: ZAP@wittenbergzorg.nl of belt u gerust met Elly Klop: 0418-594977.
Voor sollicitaties kunt u mailen naar: vacature@wittenbergzorg.nl

 

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

ik wil meer informatie over