"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Dagbesteding en Welzijn

Uw welzijn staat bij Wittenbergzorg hoog in het vaandel

 

Ontmoeting, actief bezig zijn en een structuur in uw week of dag. Dagbesteding van Wittenbergzorg biedt het u allemaal. Want of u nu zelfstandig of in een mantelzorgwoning woont: bij ons bent u aan het goede adres voor ontspannende en afwisselende activiteiten! Omdat wij het belangrijk vinden dat u in contact blijft met leeftijdsgenoten. En omdat wij er graag voor zorgen dat  u(w mantelzorger) tijd heeft voor ontspanning. Maak kennis met ons veelzijdige aanbod: dagbesteding én een scala aan welzijnsactiviteiten!

 

Dagbesteding

Niets is zo belangrijk als structuur in uw week of dag. Een vast(e) dag(deel) bezig zijn op de Dagbesteding levert daar dan ook een grote bijdrage aan. Met elkaar drinken we koffie, praten we bij of verdiepen we ons in het nieuws. Wat lekkers bakken, een geheugentraining doen of samen iets knutselen: aan afwisseling geen gebrek. Naast dat het bijdraagt aan uw eigen welzijn, biedt het uw mantelzorger(s) en/of familieleden ook ruimte om andere dingen te doen. Iets voor u? Van maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom in De Wittenberg in Haaften!
Lees de brochure over de Dagbesteding

 

Let op: u komt voor deze vorm van welzijn in aanmerking wanneer u beschikt over een indicatie of PGB. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Heeft u geen indicatie of PGB? Lees hieronder meer over onze welzijnsactiviteiten.

 

Vrijblijvende welzijnsactiviteiten bij De Wittenberg

Hebt u geen indicatie of PGB, maar kijkt u uit naar afwisselende activiteiten en ontmoeting? Dan zijn onze vrijblijvende welzijnsactiviteiten zeker aan u besteed! Eventueel tegen een kleine bijdrage per bezigheid* biedt Wittenbergzorg u maandelijks allerhande activiteiten in en rondom De Wittenberg. Samen een moestuin onderhouden, een spel spelen of met elkaar iets ondernemen in de zaal? Wij organiseren het graag. U bent van harte welkom. Of u nog thuis woont, in De Wittenberg of bij een familielid: onze deuren staan voor u open. Kijk in onze agenda voor welke welzijnsactiviteiten u zich de komende tijd kunt opgeven. Graag tot ziens in De Wittenberg!


Lees de brochure van Welzijn

 

* Als u in het bezit bent van een speciale welzijnspas kunt u aan verschillende activiteiten gratis deelnemen. Voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Meer informatie over de welzijnspas? Neem contact met ons op!

 

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!