"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Klachtenregeling

Als u niet tevreden bent...

Wittenbergzorg is voor klachten aangesloten bij de SKGN en bij De Geschillencommissie zorg. Graag gaan wij vooral eerst zelf met u in gesprek.

Als u niet tevreden bent...... moet u er beslist niet mee blijven rondlopen. Zeg het ons gerust, dan kunnen we er – zo mogelijk – iets aan doen. Vaak is het toereikend om bij de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende uw onvrede te melden. Begrip voor elkaars uitgangspunt en werkwijze kan een positieve invloed hebben op de verzorging en begeleiding. U mag van ons dan ook een luisterend oor verwachten en overleg over een mogelijke oplossing van het probleem, hoe klein ook.

Als dit niet lukt of niet naar tevredenheid is dan kunt u terecht bij De Geschillencommissie Zorg.  U vindt een klachtformulier op www.degeschillencommissiezorg.nl

Tevens bestaat de mogelijkheid een klacht schriftelijk voor te leggen aan de onafhankelijke regionale klachtencommissie. Informatie over de klachtenregeling kunt u via deze link  bekijken. De adresgegevens van de SKGN zijn:

Klachtencommissie SKGN

t.a.v. de ambtelijk secretaris

p/a Postbus 45

6620 AA Dreumel

E-mail: klachtencommissie@skgn.nl

Telefoon: 06-221 84 584

 

Hier kunt u de SKGN folder bekijken.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!