"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

  • home
  • over wittenbergzorg

Over Wittenbergzorg

Cliƫnttevredenheidsonderzoek

Hoge scores in cliënttevredenheidsonderzoek Wittenbergzorg:

Het cliënttevredenheidsonderzoek dat Wittenbergzorg eind 2017 liet uitvoeren, levert de ouderenzorgorganisatie hoge rapportcijfers op. 

De tevredenheidsmeting werd uitgevoerd door een extern bureau. Zij interviewden de intramurale somatische cliënten mondeling. Familieleden van psychogeriatrische cliënten en de cliënten van zorg aan huis, huishoudelijke ondersteuning en dagbesteding werd schriftelijk om hun mening gevraagd. Onze zorg- en dienstverlening krijgt gemiddeld een ruime 8 krijgt, hetgeen een groot compliment is aan onze medewerkers.

Onderstaande linken leiden u naar de rapporten per afdeling:

Rapport Hulp bij Huishouden
Factsheet HbH
Rapport PG afdeling
Factsheet PG afdeling
Rapport Somatische afdeling
Factsheet Som. afdeling
Rapport Thuiszorg
Factsheet Thuiszorg


ZorgkaartNederland.nl

Lees ook de waarderingen van cliënten op de website van ZorgkaartNederland, een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.

Van zorgvisie tot inspraak en van organogram tot klachtenprocedure

Om Wittenbergzorg optimaal te laten functioneren, is een goede organisatie met zorgzame en kordate medewerkers een vereiste. Vanuit de overheid hebben we te maken met (veranderende) wet- en regelgeving in de zorg. In samenwerking met onze medewerkers en onze zorgpartners, maar vooral ook met bewoners en hun familie stemmen we de dagelijkse zorg zo goed mogelijk af op uw persoonlijke wensen.

Daarnaast richten we ons in de gemeente Neerijnen op de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden, andere vormen van zorg, welzijn en dienstverlening en een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. Denk daarbij aan Zorg aan huis, Tafeltje Dekje en Dagverzorging binnen De Wittenberg in Haaften.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!