"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

Afscheid Cor van de Craats

 

 

Afscheid Cor van de Craats23 juli
Gisteren namen wij na 21 jaar afscheid van onze bestuurder Cor van de Craats. Hij kwam in 2000 in dienst van Wittenbergzorg. Eerst als locatiemanager, daarna als directeur en sinds 2007 als bestuurder.

In die periode zijn er ingrijpende keuzes gemaakt om van het bejaardencentrum te komen tot het woonzorgcentrum dat Wittenbergzorg nu is. Onder zijn leiding werden ook alle overige diensten opgezet, waaronder onder andere de wijkverpleging, de dagbesteding, het zorgadviespunt en Tafeltje Dekje.

 

Dhr. Van de Craats wordt per 1 september opgevolgd door interim-bestuurder Peter de Wit. Dhr. De Wit is een bestuurder en toezichthouder, die al vele jaren bestuurlijke taken heeft vervuld in de sector van de verpleeg- en verzorgingshuizen.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!