"Het is vooral fijn dat de verpleging
zoveel mogelijk met je meedenkt"

  • home
  • huisnieuws
  • wittenbergzorg behaalt gouden en zilveren keurmerk-n-8

Wittenbergzorg behaalt gouden en zilveren keurmerk

 

 

19 mei
Wittenbergzorg is op 18 mei 2017 getoetst door Stichting Perspekt op 4 onderdelen binnen de zorg. Trots kunnen wij melden dat we op het onderdeel Verpleging, Verzorging en Thuiszorg het gouden keurmerk hebben behaald en op het onderdeel Verantwoorde Hulp bij het Huishouden het zilveren keurmerk.

“Wittenbergzorg is een organisatie waarin de trots, betrokkenheid, bevlogenheid en openhartigheid van de medewerkers heel duidelijk naar voren komt”, aldus de voorzitter van het auditteam. Ook werd benoemd dat er zeer hard gewerkt wordt binnen onze organisatie om goede zorg te verlenen, ondanks de invloeden die er van buitenaf komen.
 

Niet alleen het steunpunt van de thuiszorg kreeg een hoge waardering, maar ook de aandacht die er is voor de participatie en het mentaal welbevinden van onze bewoners/cliënten. Daarnaast is opgevallen dat er veel aandacht is voor zinvolle dagbesteding en klantgericht werken.
 

Het keurmerk is geldig tot en met 31 juli 2020.
 

Zowel in 2018 als in 2019 vindt er een tussentijdse audit plaats om te beoordelen of Wittenbergzorg nog voldoet aan de kwaliteitseisen.

 

Meer informatie

Lees meer over het keurmerk op www.perspekt.nu.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over wonen in zorgcentrum De Wittenberg? Neem dan contact op met ons Zorg Advies Punt: ZAP@wittenbergzorg.nl of bel naar 0418-594977 (niet voor sollicitaties!).

Download ook onze algemene brochure

 

contactpagina routebeschrijving

Een sfeerimpressie van de zorg die Wittenbergzorg levert. Zowel op onze locatie in Haaften als bij u thuis. Wilt u de sfeer in het echt proeven? Maak een afspraak!

adres
Zorgcentrum De Wittenberg
Bernhardstraat 4
4175 EE Haaften
telefoon
(0418) 59 49 00
e-mail

Ja, stuur mij meer informatie!